Op WERELDVERTELDAG, maandag
20 maart
, trakteerde VerVe op
een kort, digitaal verhaal voor alle leeftijden. 
Klik HIER voor het filmpje.

Download hier het volledige programma

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
Afgelopen maandag is Annemarie Legius bij ons op De Taag geweest met een mooi verhaal over vroeger op school bij de nonnen. Veel herkenning bracht dit ter wegen voor onze bezoekers waardoor weer leuke gesprekken ontstonden. Iedereen was erg enthousiast. Wat kan Annemarie prachtig vertellen!!! Nogmaals bedankt! Bezoekers en team van dagbesteding De Taag
30-08-2018 | Patricia Pastoor
Namens alle groepen wil ik jullie bedanken voor de leuke verhalen die jullie aan onze groepen hebben verteld. Dankzij VerVe is elke groep vol enthousiasme gestart met het project Kijken met andere ogen.
23-05-2018 | Max Jansen
Wat een geweldig leuke opening van ons thema Lente dit jaar. De kinderen hebben zitten genieten en zijn helemaal klaar om met het thema aan de slag te gaan! Dank hiervoor.
05-04-2018 | Team Berckacker
Fantastisch dat een cursus als Meesterverteller tot zo'n prachtige vertelgroep heeft geleid. Proficiat en vertel het voort.
24-01-2018 | Jos Walta
Van harte proficiat met 10 jaar VerVe. Blij dat ik er bij mag zijn op de Vertelavond met Sterren. Een heel mooi idee trouwens om jullie leermeesters uit te nodigen en ze zo ook even in de verf te zetten. Ik hoop dat jullie de passie van het vertellen nog lang willen beleven en doorgeven. Veel groeten,
24-01-2018 | Katrijn, Alden Biesen


Volgende pagina