Op WERELDVERTELDAG, maandag
20 maart
, trakteerde VerVe op
een kort, digitaal verhaal voor alle leeftijden. 
Klik HIER voor het filmpje.

Download hier het volledige programma

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
Wat een geluk dat we weer de vertellers van Verve mogen hebben bij ons op de Berckacker tijdens de opening van de Kinderboekenweek. De kinderen zeiden: " Je zag het verhaal helemaal voor je gebeuren!" Nou, daar hadden ze helemaal gelijk in. Dat hebben we te danken aan de vertelster die voor groep 7 en 8 het "sprookje" vertelde. Namens ons allen hartelijk dank!
10-10-2018 | Antoinette Simons
Het was weer genieten vorige week woensdag, 3 okt.! Een verhaal als start van de Kinderboekenweek 2018 met als thema Vriendschap. Prachtig, dat een verhaal over het ontstaan van een vriendschap tussen 2 meisjes de kinderen van groep 5 en 6 zo kan boeien. Dank je wel, Lisette!
09-10-2018 | Hannie Coppelmans
Woensdag,03-10-18, hebben 4 vertellers van Verve op basisschool De Berckacker weer 4 prachtige verhalen verteld als start van de KBW. Zoals altijd krijgen deze vertellers het voor elkaar kinderen te boeien en hen vol aandacht te laten luisteren en te laten genieten van een verhaal! Dank daarvoor!
09-10-2018 | Rietje Wijnings
Afgelopen maandag is Annemarie Legius bij ons op De Taag geweest met een mooi verhaal over vroeger op school bij de nonnen. Veel herkenning bracht dit ter wegen voor onze bezoekers waardoor weer leuke gesprekken ontstonden. Iedereen was erg enthousiast. Wat kan Annemarie prachtig vertellen!!! Nogmaals bedankt! Bezoekers en team van dagbesteding De Taag
30-08-2018 | Patricia Pastoor
Namens alle groepen wil ik jullie bedanken voor de leuke verhalen die jullie aan onze groepen hebben verteld. Dankzij VerVe is elke groep vol enthousiasme gestart met het project Kijken met andere ogen.
23-05-2018 | Max Jansen


Vorige pagina Volgende pagina