Op WERELDVERTELDAG, maandag
20 maart
, trakteerde VerVe op
een kort, digitaal verhaal voor alle leeftijden. 
Klik HIER voor het filmpje.

Download hier het volledige programma

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
Het afgelopen jaar is de vertelclub drie keer bij ons op Dagbesteding De Taag geweest met een mooi verhaal over vroeger. Veel herkenning/herinneringen bracht dit ter wegen. Wat kunnen de verhalenvertellers toch prachtig vertellen, het verhaal komt dan weer even helemaal tot leven!!! Echt een aanrader!!! Nogmaals bedankt! Bezoekers en team van Dagbesteding De Taag
17-01-2019 | Patricia Pastoor
Tijdens het Amnesty ontbijt op zaterdag 8 december vertelde Tineke Kanen een prachtig verhaal. De strekking van het verhaal was dat vluchtelingen en de autochtone bevolking van een land elkaar kunnen aanvullen, als je elkaar maar respecteert en accepteert. Het verhaal paste perfect bij Amnesty. Tineke, dank je wel!
10-12-2018 | Ineke Makkes, contactpersoon Amnestygroep Veldhoven
Wat werd er weer een prachtig verhaal verteld over de twee soorten mieren, waarvan er één niet werd gerespecteerd door de andere. Het gesprek nadien was erg mooi. 'Wat zou jij doen?' Een super mooi verhaal! Je zag de kinderen genieten! Basisschool de Berckacker
06-11-2018 | groepen 7 en 8
Wat een geluk dat we weer de vertellers van Verve mogen hebben bij ons op de Berckacker tijdens de opening van de Kinderboekenweek. De kinderen zeiden: " Je zag het verhaal helemaal voor je gebeuren!" Nou, daar hadden ze helemaal gelijk in. Dat hebben we te danken aan de vertelster die voor groep 7 en 8 het "sprookje" vertelde. Namens ons allen hartelijk dank!
10-10-2018 | Antoinette Simons
Het was weer genieten vorige week woensdag, 3 okt.! Een verhaal als start van de Kinderboekenweek 2018 met als thema Vriendschap. Prachtig, dat een verhaal over het ontstaan van een vriendschap tussen 2 meisjes de kinderen van groep 5 en 6 zo kan boeien. Dank je wel, Lisette!
09-10-2018 | Hannie Coppelmans


Vorige pagina Volgende pagina