Op WERELDVERTELDAG, maandag
20 maart
, trakteerde VerVe op
een kort, digitaal verhaal voor alle leeftijden. 
Klik HIER voor het filmpje.

Download hier het volledige programma

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
Geniet van jullie verhalen! Vandaag extra,memories komen boven, na het verhaal van Tineke! Dank jullie wel.
20-01-2022 | Mieke van de Mortel-Kanen
Superleuke opening van ons thema 'De dierentuin' door Lisette Oosterbosch! Spannend en mooi verhaal waarbij er veel interactie met de kinderen mogelijk was. Top!
13-06-2021 | Marielle van Heugten
Door corona zijn de activiteiten van VerVe zwaar beperkt. Maar af en toe zijn we welkom op basisscholen. Zoals Zeelsterhof waar Annemarie van der Wal het thema Ridders en kastelen mocht afsluiten. Naar alle tevredenheid, getuige de reactie die we per e-mail mochten ontvangen: "Het was echt een feest voor de kinderen, mooi, passend verhaal. Ook het aansluiten van de peuters ging prima, de verteller wist ook hen te boeien. Het was fijn dat jullie op school mochten komen. Iedereen was enthousiast, groot en klein. We zijn allemaal tevreden en verrast door het mooie verhaal. Ook leerkrachten werden meegenomen in het verhaal, knap gedaan." Afzender: Conny van Gils.
25-11-2020 | Lisette Oosterbosch, voorzitter VerVe
Hallo Annemarie en Annemari, Bedankt weer voor de leuke vertellingen. Mooi om te zien hoe de aandacht van de kinderen wordt gegrepen met een mooi verhaal. Fijn dat je ook beeldend vertelt. Voor onze NT2 kinderen mag het nog meer gevisualiseerd worden met voorwerpen denk ik zo. Ik denk dan aan het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg (bij het afscheid van juf Rietje). Alle kinderen kunnen dan veel indrukken opdoen en nieuwe woorden leren. Maar sowieso top zoals jullie dit werk doen. 1 meisje uit de klas reageerde zo: Ik vond het knap dat die mevrouw alles uit haar hoofd vertelde. Mooi toch!!!! groetjes José Goverde
15-09-2020 | José Goverde
Dank jullie wel voor de vertelvoorstelling op onze basisschool tbv het afscheid van een collega. De kinderen waren enthousiast en er was (gelukkig) veel ruimte voor hun inbreng. 3 hele fijne, interactieve, vertellingen. Top!
18-08-2020 | Monique Hovens


Volgende pagina