Op WERELDVERTELDAG, maandag
20 maart
, trakteerde VerVe op
een kort, digitaal verhaal voor alle leeftijden. 
Klik HIER voor het filmpje.

Download hier het volledige programma

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
Marion is een olifanten fanaat en heeft met grote ogen en oren naar het verhaal van Angeline gekeken en geluisterd. Reactie achteraf: mooi hè, evolutie!
25-09-2022 | Marion
In de vakantie zijn jullie al weer voor de derde keer bij ons op de Bso geweest. Ons thema was sprookjes. Prachtige verhalen. Het is net een toneelstuk zoals jullie dat doen.
08-09-2022 | Annemarie van Venrooij
Wat hebben we met onze vrouwenvereniging VVL uit Linden IN Linden enorm genoten van de verhalen over sterke vrouwen. Op 3 verschillende plekken zijn mooie verhalen verteld in de buitenlucht onder tijdens een wandeling door ons mooie dorp Linden. Als toegift werd nog een 4e plek bezocht en een verhaal verteld. Prachtig mooie avond gehad 11 mei 2022 in Linden!
06-06-2022 | Astrid
Prachtig sprookje over Goudlokje werd verteld door Tineke voor de themaopening van ons thema 'Sprookjes' bij de kleuters! En de muziek ter ondersteuning maakte het helemaal af. Dankjewel! Marielle van Heugten Basisschool St. Jan Baptist Oerle
05-06-2022 | Marielle van Heugten
Wat een enthousiaste verhalen kreeg ik na jullie workshop terug van onze vrijwilligers. Dank voor het delen van jullie kennis en kunde. Onze herstelverhalen zullen door jullie inspiratie nog beter over gaan komen. Ivonne, Stichting Door & Voor.
25-03-2022 | Ivonne Berkers


Volgende pagina