Sinds WERELDVERTELDAG 2020 trakteert
VerVe korte verhalen 
op haar YouTube kanaal.  
Klik HIER om te kijken of te abonneren. 
 

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
15 maart 2023 Wat een mooie verhalen vanmorgen bij ons op school. Eerst een grappig verhaal over de kip “Eigenwijsje” die net even anders dan de andere kippen is maar ze mag er zijn en de boer en de boerin zijn blij met haar. Daarna een mooi verhaal over de pinguïn “Ilonka”. Ook pinguïns leggen eieren en dat is nog best lastig in die kou je ei warm houden. Ilonka is als kleine pinguïn niet meteen enthousiast om de zee in te duiken maar het vinden van een vallende ster zorgt ervoor dat het even later toch lukt. We hebben genoten. Kinderen en leerkrachten. Laat de Lente nu maar komen. 🍃🐣🌷
01-04-2023 | Conny van Gils
Ik heb genoten van het verhaal van Tineke Kanen, de smederij van mijn vader, ik kon het me helemaal voorstellen omdat ik veel bij hun gekomen ben. Heel leuk verteld!
20-03-2023 | A. Nagelkerke
Basisschool Zeelsterhof 11 januari 2023. Ons thema “tijd” werd op een mooie manier geopend, door Verve, met het verhaal van “de Magische klok”. De kinderen waren tijdens en de periode na het verhaal erg betrokken. Er werden o.a. magische klokken geknutseld en volop getekend. Bedankt.  
11-03-2023 | Conny van Gils
Heel leuk verhaal dat heel erg aansloot op het niveau van de clienten.
20-02-2023 | lindy
Gister werd door Annemarie het oude kerstverhaal - in een wat moderner jasje- verteld aan de bandleden en de vrijwilligers van de WA band. Het was een prachtverhaal en ondanks dat de groep toch de grootte had van 50 personen, kon je een speld horen vallen. Ademloos werd er geluisterd en na afloop klonk er dan ook een groot welverdiend applaus! Bedankt Annemarie, we hebben er van genoten!
15-12-2022 | bestuur Alexanderband


Volgende pagina