Sinds WERELDVERTELDAG 2020 trakteert
VerVe korte verhalen 
op haar YouTube kanaal.  
Klik HIER om te kijken of te abonneren. 
 

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
Weer een gezellige avond gehad met jullie. De verhalen die verteld zijn spraken onze dames duidelijk aan , ze waren muisstil, zo is het niet altijd, we zijn tenminste vrouwen. Hier voor dank. Vriendelijke groet Tiny Somers.
06-03-2024 | Katholieke Vrouwen Beweging
Op zaterdag 20 januari 2024 ontvingen wij, van het initiatief Groen Genderdal, Annenarie en Annemarie van de Vertelcub Veldhoven in het Plantfiction-atelier van Michelle Laim aan de Strauslaan in onze wijk...Voor onze winter-seizoensaktiviteit dachten we aan het via mondelinge overlevering van verhalen als tijdverdrijf en overbrengen van historie en tradities binnen diverse kulturen wereldwijd. De verhalen waren boeiend en heel goed en mooi voorgedragen door deze twee vrouwen. Heel hartelijk dank..en wellicht; tot ziens! Hartelijke groet, Mieke Raaijmakers
21-01-2024 | Groen Genderdal/ Eindhoven
Afgelopen woensdag (17 januari) werd het thema 'Kleding en textiel' voor de kleutergroepen van basisschool St. Jan Baptist geopend door Lisette en Annemarie van Verve. Veel werk gemaakt van de voorbereiding! De kinderen waren heel enthousiast en werden prima betrokken bij het verhaal. En: door herhaling van bepaalde tekst bleven ze alert. Top! En zeker: tot de volgende thema-opening!
21-01-2024 | Mariëlle van Heugten
15 maart 2023 Wat een mooie verhalen vanmorgen bij ons op school. Eerst een grappig verhaal over de kip “Eigenwijsje” die net even anders dan de andere kippen is maar ze mag er zijn en de boer en de boerin zijn blij met haar. Daarna een mooi verhaal over de pinguïn “Ilonka”. Ook pinguïns leggen eieren en dat is nog best lastig in die kou je ei warm houden. Ilonka is als kleine pinguïn niet meteen enthousiast om de zee in te duiken maar het vinden van een vallende ster zorgt ervoor dat het even later toch lukt. We hebben genoten. Kinderen en leerkrachten. Laat de Lente nu maar komen. 🍃🐣🌷
01-04-2023 | Conny van Gils
Ik heb genoten van het verhaal van Tineke Kanen, de smederij van mijn vader, ik kon het me helemaal voorstellen omdat ik veel bij hun gekomen ben. Heel leuk verteld!
20-03-2023 | A. Nagelkerke


Volgende pagina