Sinds WERELDVERTELDAG 2020 trakteert
VerVe korte verhalen 
op haar YouTube kanaal.  
Klik HIER om te kijken of te abonneren. 
 

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
Basisschool Zeelsterhof 11 januari 2023. Ons thema “tijd” werd op een mooie manier geopend, door Verve, met het verhaal van “de Magische klok”. De kinderen waren tijdens en de periode na het verhaal erg betrokken. Er werden o.a. magische klokken geknutseld en volop getekend. Bedankt.  
11-03-2023 | Conny van Gils
Heel leuk verhaal dat heel erg aansloot op het niveau van de clienten.
20-02-2023 | lindy
Gister werd door Annemarie het oude kerstverhaal - in een wat moderner jasje- verteld aan de bandleden en de vrijwilligers van de WA band. Het was een prachtverhaal en ondanks dat de groep toch de grootte had van 50 personen, kon je een speld horen vallen. Ademloos werd er geluisterd en na afloop klonk er dan ook een groot welverdiend applaus! Bedankt Annemarie, we hebben er van genoten!
15-12-2022 | bestuur Alexanderband
Vandaag bezoek gehad van Annemarie, zij kwam als dank je wel een verhaal vertellen. Het was fantastisch. Clienten hebben er erg van genoten en de reacties van de clienten waren erg leuk. Sommigen zaten echt helemaal in het verhaal.
01-11-2022 | yvonne van Gompel
Marion is een olifanten fanaat en heeft met grote ogen en oren naar het verhaal van Angeline gekeken en geluisterd. Reactie achteraf: mooi hè, evolutie!
25-09-2022 | Marion


Vorige pagina Volgende pagina