Op WERELDVERTELDAG, maandag
20 maart
, trakteerde VerVe op
een kort, digitaal verhaal voor alle leeftijden. 
Klik HIER voor het filmpje.

Download hier het volledige programma

Lustrumfeest 2018

Tweede keer Vertelavond met Sterren in Veldhoven

Op 18 januari 2018 bestaat VerVe tien jaar als officiële vereniging. Dit tweede lustrum vieren we, net als vijf jaar geleden, met een openbare Vertelavond met Sterren op vrijdag 19 januari. Dat betekent dat beroepsvertellers uit Nederland en België naar Veldhoven komen. In muziekschool Art4U vullen ze vanaf 19.45 uur een gevarieerd programma met uiteenlopende feestelijke verhalen. 

De artiesten zijn Anne van Delft, Nilo Berrocal Vargas, Wijnand Stomp, Sahand Sahebdivani en Veva Gerard. De laatste brengt twee muzikanten mee, zus Nele en Pieter Lenaerts.

Allemaal hebben ze hun sporen ruimschoots verdiend in de wereld van de vertelkunst. Als Verteller van het Jaar bijvoorbeeld, met internationale optredens en als initiatiefnemers van vertelpodia en -projecten. Dat juist zij in Veldhoven optreden, komt omdat de professionals in de laatste vijf jaar allemaal workshops hebben gegeven aan de vertellers van VerVe. 

Zij ontvangen op 19 januari ook een eregast: Jos Walta van kinderboekenwinkel De Boekenberg uit Eindhoven. Bij hem volgden de oprichters van VerVe hun allereerste cursus in de vertelkunst en raakten zo geïnspireerd om door te blijven gaan met deze pure vorm van theater. 

Tijdens dit tienjarig bestaan trakteren ze zichzelf, genodigden en belangstellenden op een avond vol vertelkunst van hoog niveau. Daarvoor is de muziekschool op de Bossebaan 60 in Veldhoven op 19 januari om 19.15 uur toegankelijk. De entree kost €12 in de voorverkoop via 
vertelclubveldhoven@gmail.com of 040-2301405 en €15 aan de deur. De zaal gaat om 19.35 uur open.