Op WERELDVERTELDAG, maandag
20 maart
, trakteerde VerVe op
een kort, digitaal verhaal voor alle leeftijden. 
Klik HIER voor het filmpje.

Download hier het volledige programma

VerVe verrast in Waalre

Vertelfestival
Leden en oud-leden dragen een steentje bij aan VerVe verrast in Waalre. Een vertelfestival voor alle leeftijden. Waarmee VerVe iedereen trakteert die wil genieten van verhalen. Waarvoor vanaf 13.00 uur elke twintig minuten meerdere vertellers tegelijkertijd op verschillende plekken in actie komen. Zodat bezoekers keuzes moeten maken. Gaan we met de kinderen naar 'de mol' luisteren of laten we ons verrassen door de toepasselijke verhalen in de keuken, de kelder, het torentje of de kapel?

Aanbod
De hele middag is aan variatie geen gebrek. Voor jong en oud! Soms in combinatie met muziek of geluiden, soms in kostuum, soms met behulp van attributen. Want VerVe is van veel markten thuis. En dat laat de club deze dag zien en horen. Zoals er ook gelegenheid is om in een korte workshop kennis te maken met vertellen en Vertelclub Veldhoven.

Programma
Wat er precies te beleven valt, hoe laat en waar, ontdekken bezoekers na binnenkomst. Dan ligt een gedetailleerd programma klaar op grond waarvan iedereen kan bepalen waar ze bij aanwezig wil zijn. Daarbij 1 tip: verhalen voor kinderen zijn heus ook geschikt voor volwassenen.

Vuurwerk
Een festival als deze, een primeur voor VerVe tijdens het VerVe Vertelfestijn waarmee de club haar eerste lustrum viert, verdient een spetterend slot. Daarom komen alle vertellers rond 17.00 uur bij elkaar in de grote zaal, dat deze dag dienst doet als informatief, gezellig en knus ontmoetingsplein. Tot dan. Want als razende reporters doen de leden en oud-leden verslag van hun ervaringen op deze feestdag in Ontmoetingscentrum Het Klooster, dat zich bereid heeft getoond om de benodigde ruimten ter beschikking te stellen.

Welkom
Heel graag tot dan! Want iedereen kan vrijblijvend en kostenloos komen kijken en luisteren. Al stelt VerVe een vrijwillige bijdrage in de kosten ontzettend op prijs!